Biokovo reboot

Sljedeca prilika dosla je prije nego smo se usudili nadat, vec sljedeci vikend. :-) Koki je dobio gazu u Makarskoj pofotkat nekog triatlonca, placen put, pa smo se ekspresno organizirali jos Iva, Ivona i ja i u subotu ujutro zapicili dolje. Biramo sektor gdje jos nismo bili, Osicine-Kuranik, smjer Radoznali Muflon, V+, 220m. Kao i sa nekim smjerovima koje smo penjali prosli vikend, ovaj je isto dosta mekan. Jedini problemcic smo imali na pristupu jer smo se prebrzo odvojili sa markirane staze za covuljcima pa smo glondzarili nekih pola sata dok se nismo vratili na stazu i onda za 15-ak minuta nasli smjer bez problema. Dakle, lijepi lagani smjer, ali za danas cisto dosta jer se jos zelimo bucnut u more, a dani su sve kraci.

Sutradan Koki ipak odlucuje ne penjat nego laganini krenut za Makarsku pa nas ostavlja pod Vrisovim glavicama sa ambicioznim planovima penjanja bar 2-3 smjera. Biramo jednu od varijanti G.R.B.-a (#2), VI, 150m, kao za pocetak. Eh, malo su nas razmazile ocjene koje smo do tada penjali, jer ovo je bilo dosta tvrdje. Lijepo, ali kad ocekujes nesto lakse onda te iznenadi. :-) Zakljucujemo da je to to za danas pa udarimo cipel-cug do plaze i cekamo Kokija. Vecera pa autoput... doma smo malo iza ponoci.

Da li je to sve od Biokova za ovu godinu, ne bih znao kasti. Kako nas je krenulo mozda bude jos prilike. Sljedeci dugi vikend je vec za 10 dana! :-)

Link na fotke.

Zeko