Ljetna alpinistička škola 2022.

Zanima te uspon tisućumetarskom južnom stijenom Marmolade? Planinario si na Triglav i razmišljao da bi bilo fora ispenjati sjevernu Triglavsku stijenu? Ili te pak zanimaju usponi stijenama drage nam Hrvatske? Otvaramo prijave za ljetnu alpinističku školu koja te može pripremiti za tako nešto.

Početak škole je 21.03.2022., a predviđeno trajanje je do početka lipnja. Obaveze škole su predavanja ponedjeljkom, vikend izleti te povremeno ponavljanje tehnika srijedom. Više informacija je dostupno ovdje. Ritam škole je uzbudljiv i naporan, ali stečena iskustva i znanja su vrijedna toga :)

Rok za prijave je 05.03.2022. Tjedan iza ćemo održati intervjue. Intervju je kratak razgovor tijekom kojega se malo bolje upoznamo, a biti će održani u popodnevnim satima u prostorijama HPD Zagreb Matica (dobiti ćeš sve informacije na vrijeme). Vikend iza razgovora organiziramo mali izlet tijekom kojega ćemo omogućiti penjanje par laganih kratkih smjerova te probu nekih alpinističkih tehnika kao što je spust po užetu. Ponedjeljak poslije izleta će u prostorijama društva biti organizirano predavanje o alpinizmu od strane jednog od naših renomiranih alpinista.

Ako misliš da u tebi postoji skriveni alpinist, prijaviti se možeš ovdje. Cijena škole je 2500kn za radni narod te 2000kn za studente. Iznos je plativ u 3 rate. Nadam se da se vidimo na razgovoru, a možda i u Steni ;).

Sabo